2008. november 24., hétfő

La Serena

Viszonylag jot sikerul aludnunk a tenyleg kenyelmes buszon. Van takaro, parna, wc, vacsi (na jo, nem kell tulozni, egy ehetetlen szendvicsrol beszelunk), meg reggeli (tea, keksz).
Minden szuper, 8kor ebredunk, a hatralevo par orat pedig bameszkodassal toltjuk.

Amugy tajilag sokat nem vesztettunk, mivel vegig sivatagon jottunk keresztul. Ezt konstataltuk, mikor kineztunk neha az ejszakaba, s homokot, illetve csodas csillagos eget lattunk magunk korul.

Fel 1re er a busz La Serena-ba, nemi szivas (= hatizsakkal torteno sok gyaloglas a melegben) utan 2re megerkezunk egy kempingbe. Mar nagyon elegem van. Egy : mivel 4 napja nem furodtem (a termalvizben azast nem sorolom ide), megfaztam valahol, s nem erzem magam jol. Ezert eleg nyugos vagyok, de a forro zuhany utan minden ok lesz.

Foleg, hogy a kemping szuper, mivel az oceanparttol kb 200 meterre van (sajna nem latjuk, csak halljuk, de ez is eleg), de a kempingben csak mi vagyunk, meg a madarak, s a tavasz-vegi illat. Olyan, mint otthon majus vegen. Ugyanazok a fak, novenyek, vadolajfa. Jol erezzuk magunkat.

Kis pihi utan besetalunk a varosba, szep regi (19. szi) hazak mindehol, tisztasag, europai modern uzletek. Egyaltalan nem del-amerikas. De azert szep.
Bevasarolunk egy szupermarketben (az elso igazi nagy bolt otthon ota), majd delutan vegen sutogetes, mivel a kempingben profi sutohelyek vannak.
Steak, foliaba csomagolt zoldsegekkel. Csodas vacsi! :)

Nincsenek megjegyzések: